27.02.2019 318

Okulumuz Dünya Bankası tarafından 8 yıllık kesintisiz eğitimin yaygınlaştırılması kapsamında yapılmış ve 2001 yılı Ekim ayında eğitim- öğretim faaliyetlerine başlamıştır. okulumuz zemin kat ile beraber üç katlı olup 17 derslikli öğretim binasıdır.  Okulumuz binası 2013-2014 Eğitim öğretim yılında Bakanlık Olur'u ile İlkokul ve ortaokul olarak ayrılmıştır. Şu an 29 Ekim İlkokulu 17 derslik, 1 kütüphane ve  akıl zeka oyunları atölyesi, 1 özel eğitim sınıfı,1 öğretmenler odası, 3 idare odası, 2 rehberlik odası, 1 fatih projesi santral odası ve  1 kantin bulunmaktadır. Bunların haricinde okulumuzun bahçesinde 230 kişilik konferans salonu bulunmaktadır. Okulumuz öğrenci başarıları ve okul kültürü ile Kozluk'un gözde okullarındandır. Okulumuz Kozluk-Üçyol merkezindedir. Okulumuz ile Batman Merkez arası 60 km olup her saate Kozluk Batman arası taşıma servisleri vardır.