29 Ekim İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir görüşe sahip, insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzun bahçesinde kendine ait 232 kişilik Konferans salonu bulunmaktadır.

WEB - https://29ekimio.meb.k12.tr

Adres - Komando Mahallesi 906 Sokak No 21 Kozluk / Batman